Úvod
Seminář 2001
0.pozvánka, část B Zprávy z 9.8.2000

0.pozvánka, část B Zprávy z 9.8.2000

  Petr Maglia   05. prosince 2003   Ukázat komentáře

B.
Nezávazná přihláška na 4. filosofický seminář 2001

Z dříve uvedeného je zřejmé, že ani v běžném roce 2001 o posledním červencovém víkendu se neobejdeme bez v pořadí již čtvrtého a významově ještě vyššího (pokud je to vůbec ještě možné) filosofického semináře v tradičním mollovém prostředí hřebene Krušných hor a s odborným programem v režii Dušana Šimka.

Pozvánkou budou osloveni pouze ti z Vás nyní obesílaných a případní Vaši kamarádi, kteří o to projevíte zájem jakýmkoliv způsobem, např. vyplněním přiloženého odpovědního lístku (který je každý obeslaný oprávněn libovolně kopírovat pro své přátele).
Zasílání informací, pozvánek a písemností SFS_HB zůstává úkolem předsedy přípravného výboru SFS_HB, který si usnadním upřesněním počtu obesílaných na základě jejich přání. Přitom projevení zájmu znamená pouze předběžnou nezávaznou přihlášku na následující seminář a rozhodně vůči nikomu neznamená žádný závazek, ani vůči sobě – svoji svobodu si uhájíme za každou cenu a do poslední chvíle, proti jakýmkoliv manipulacím bojujeme do posledního dechu a do poslední příležitosti svobodné volby, kterou je i nevolba.

Čau všichni a nashledanou příště

V Kladně dne 6. listopadu 2003
za org.výbor SFS_HB:
Jana a Petr Magliovi

blog comments powered by Disqus