Úvod
Seminář 1998
Poslední informace

Poslední informace

  Petr Maglia   15. ledna 1999   Ukázat komentáře

Milí přihlášení,

dovolte připomínku blížícího se termínu semináře s následujícím organizačním upřesněním:

Vzhledem k tomu, že počet přihlášených se přehoupl přes dvacet, byl jsem nucen přehodnotit konání u krbu u nás na chalupě a domluvil jsem pronájem sálu v hotelu MODRÁ HVĚZDA. Tím se mi vytrácí intimita návštěvy v soukromí a důvěrnost hovorů o tématech, o nichž se běžně mezi normálními lidmi nemluví. Na druhé straně ale právě intimní podmínky mohou působit odradivě jako nepatřičný útok na soukromí účastníků. Takže konáním na neutrálním území se pocity některých účastníků mohou i vylepšit, rozhodně se tím vylepšuje pohodlí s restauračním zázemím (komfortní kapacitní WC, točený Prazdroj aj.) i komunikační možnosti mezi všemi účastníky „u kulatého stolu“. Předností je i možnost účasti dosud nepřihlášených jedinců, vašich kamarádů (ještě několik lůžek v hotelu je volných buď přes mě nebo lze kontaktovat přímo majitelku – hotel Modrá hvězda, paní Předotová, nám.Sv.Vavřince 39, 362 37 H.Blatná, tel./fax 0164/92186), seminář má veřejnější charakter, i když my, milí přihlášení, budeme doufám tvořit nadále důvěrné společenství „zelené knihy“. Také platí postupná prezentace účastníků v pátek 29.1.99 od 17,30 hod. u nás na chalupě „U Magliů“, Majakovského 50, H.Blatná (tel.0164/892060) – první chalupa za železničním podjezdem ve směru na Potůčky vlevo, těším se na každého zvlášť. Ale pro ty dbající více na privátní zónu (protože „nic není zadarmo“), nebo pro ty kteří jsou u nás na chalupě běžně i bez tlačenice, může seminář začít v pátek v 20,30 hod. v sále hotelu MODRÁ HVĚZDA, kde máme kromě sálu též pronajaté pokoje v celém patře po sousedsku – paní Předotová mi dá klíče a podle rozsahu využité kapacity (4x dvoulůžák, 2x třílůžák, 1x čtyřlůžák) vyúčtuje 100 Kč za osobu a noc. (Připomínám možnost prodloužení pobytu, já si beru na pondělí a na úterý dovolenou a rád vyrazím s někým na běžky, zatím byly velmi dobré sněhové i ostatní podmínky – viz Doprava_Místopis, tak to uvažte a případně přijeďte s příslušným vybavením.)

V příloze ještě připojuji Program semináře_Návrh II – Aktualizace organizační v souvislosti s konáním v sále hotelu MODRÁ HVĚZDA.

Jako dárek pod stromeček obdržel pan Prof.M.Machovec kompletní informaci o chystané akci (kopie všech rozeslaných písemností) s tím, že by nám jeho osobní účast byla velkou ctí. Odpověděl milým dopisem, se kterým budete seznámeni – cestování v zimě by pro něho byla sebevražda, pokud bychom se sešli v létě, tak by se snad mohl zúčastnit se zimním vybavením. Nabídnul však osobní setkání ve svém pražském staromládeneckém bytě, které jsme spolu s Prof.J.Neumannem uskutečnili ve čtvrtek 14.1.99 v podvečer, více v M.Hvězdě !

Na shledanou v H.Blatné se těší Petr Maglia

Příloha:
Program semináře_Návrh II – Aktualizace, 1 strana

blog comments powered by Disqus